9 Aralık 2011 Cuma

KARMAN ÇORMAN :)

Sizde benim gibi yüzünüzde veya fark etmez bulduğunuz her yerde her yarayı kazırcasına kopartanlardan mısınız?? Peki sonra yüzünde kahverengi iz kalanlardan mısınız?? Peki buna bi çözüm aradınız mı ve kalıcı,sağlıklı,güzel bi çözüm buldunuz mu  çokk merak içindeyimm yawww

Peki pazartesi rejime başlayıp salı bırakanlardan mısınız benim gibi peki bunun için bi çözümünüz var mı? Ben kendime küçük küçük zamanlar belirleyip bu işi kolaylaştırmaya çalıştım mesela doğumgünüme 1 ay var ve dedimki o güne kadar şu kadar kilo vericem.Nası bi çözüm sizce??Siz nası motive ediosunuz kendinizi bunuda merak ediorum ben :)

Bide biz kapalılar için İstanbuldaki en değişik ve güzel ürünler olan ipekyol hangisi onu merak ediorum.Bizim historiadaki de fena diil ama biraz daha büyüğü ve güzelini bilen var mı bunuda merak ediom :))

Bide sosyalizm,kominizm gibi bütün izm lerin hepsinin anlatıldığı bi kitap bilen var mı aranızda ben hepsini bilmiorumda ama çokta derine inmeden hepsinin ne olduğunu bilmek istiorum. Her ne kadar cemil meriç " izmler idrakimize giydirilen deli gömlekleridir" desede banane cemil amca yaa ben öğrenmek istiorum :))

Bide ben bütün ülkelerin başkentlerini  hala bilmiyorum bilen var mı heppücünü (hemen hemen) yaa bunuda merak ediommm uff

Bide bu köpek dişleri var ya onlar illaki diğer dişler kadar beyaz olmuyo ; bunun için bişey yapan var mı ben bunu buldum mesela kullanan var mı?

Bide bu saç dökülmesi ne ibret bişeydir yaa eskiden mevsim değişio ondan diolardıya yok anam yok yalan onlar valla yalan döküldümü dökülüo durmuo beahh ben bundan aldım ve şimdilik bayaa memnunum canlar gerçekten iyi geldi ve hemen hemen bütün ürünlerde kargo bedava ama sadece bu ürünü kullandım başka bişeyini kullanmadım aaa kullanan var mı aranızda bak bunuda merak ettim :))

Ayyy ben yoruldum siz okumaktan yorulmadınız :)) Meraklı köfteee oldum iyice :))

Bide şunu merak ediorum 

SOYULUR MUYDU KABUĞU HAYATIN
YOKSA BÜTÜN VİTAMİNİ KABUĞUNDA MIYDI


HAYIRLI CUMALARR DUADAN UNUTMAYIN NOLUR

14 yorum:

  1. amma çok soru sormuşsun?Hangi birini cevaplasak.
    Neyse önce uzmanlık alanım olan (!) rejimle başlayayım.Bence işine yaramı bilemiyorum ama bende yaradı.Şimdi öncelikle sabah metabolizma hızlanması için kuru kayısı veya kuru incir veya mor erik yiyoruz.Üzerine koca bire bardak sıcağa yakın su içiyoruz.Ama çay gibi.yudum yudum.Ve kavaltını yapıyorsun.Tabi tatlılara dikkat et fazla abartmadan ye..Dip nottu..:) evet sonra gün içinde 2 litre kadar tekrar sıcağa yakın su iç.Ve dediğim gibi yudum yudum kafaYA dikmek yok.
    Birde sen dene bakalım belki işine yarar.
    Saç dökülmesine bende bir çözüm bulamadım..Sıkıcı bir konu.
    İstanbul ipekyolu inan bilmiyorum.Pekte yardımcı olamiiciiim..
    Başkent isimlerini tüm ömrüm boyunca ezberledim.Hatta böyle bir çaba yoktur.Ama paris mi?Londra mı?Uff :/
    Şu dişler içinde oxident diye tuzlu su gibi birşey aldım.Fena sayılmaz.En azından dişlerimize zarar vermiyor ve güzel temizliyor.ağıza gargara gibi püstürküp diş fırçasıyla fırçalıyorsun.Ama ağız mukozamızı bozmamak için çokta sık kullanmıyorum....
    İşte böyle şekercim
    Öperims :))

    YanıtlaSil
  2. quenn_ff ; rejim konusu deneyimlerini hemmen yazdım kafama:) saç dökülmesi için mecitefendiyi dene derim gerçekten iyi,ülke başkent muhabbeti bendede karışıo demekki sırf bana özel bişey diil iyi :) oxidentide alıcam en kısa zamanda :) öpüldün :)

    YanıtlaSil
  3. Şu diş temizleme suyunun adını yanlış söylemişim.OXİLİTE..Dün akşam görünce hemen düzeltiyim dedim.Ağız içi aftlarda da etkili bir su.Yanlış isim verdiğim için özür dilerim....

    YanıtlaSil
  4. evett yoluyorum bu yüzden iyileşmiyor :) vee o şiire bayılırım, Y.E...gönlümün şairi.

    Kahve Dükkanı

    YanıtlaSil
  5. al bir çorba kaşığı tuzu, boşalt fırçanın üzerine üzerine, sonra da sür köpek dişlerinin bel kemiğine ardından ipanayla bir cila çek al sana çarşaf gibi diş..:)

    YanıtlaSil
  6. meraklı köfte değil köftehor diyelim :) yaranın kabuk tutmasını bekleme, kes at orayı.ıpekyol nerde en buyuk bılmıyorum .kitap olarak kapitalizm sosyalizm ve demokrasi joseph a. schumpeter... bu kadar yeter isteklerin bitmiyor :D

    YanıtlaSil
  7. son cümle beni bitirdi.. bayıldım yazıya.. sık sık görüşürüz artık..

    YanıtlaSil
  8. queen_ff;çok saol cnm :)

    leyla ; aynen öle iyleşmiyor offf diosun bida yolmiycam kabuk tutuyo gene yoluosun dimi dayanamıosun :) bi prof. bana psikolojik olduğunu sölemişti bende çocukluğuma inelimde bulalım bu sebebi demiştim :))

    Necip salacan ; eski ama etkili bi fikir teşekkürler :) bu arada diş etlerine dikkat bigün bunu yaparken dişler elde kalabilir :)

    Serhat dal ; ben gerçekten gerçek yaralardan bahsediordum ama neyse :) teşekkürler bu arada

    Sevgi; sık sık beklerim :) bende gelirim

    YanıtlaSil
  9. hümüşumm:))
    nee cici birr post olmuş buu böylee:))
    bitirdinn beni...:))
    yüreğine sağlık..
    tüm sorularına cewap bulabilmen dileğimle..
    sonn cümlee harikaydı:)
    öpüyorum...
    sevgiler canım...

    YanıtlaSil
  10. tatlim birde minicik öneri:
    yorum ayarlarından kelime doğrulamayı kaldırsan,sana daha çok cici yorum ulaşacaktır:)
    kolay gelsin canısı..
    sevgiler...

    YanıtlaSil
  11. birtutamkekik ; saol cnm :) yaptım dediğini naparsın acemiyim daha bu işte :)

    YanıtlaSil
  12. Son cümleye bayıldımmm.
    Sevgiler canım..
    TAKİBİNDEYİM.

    YanıtlaSil
  13. Hümoş'um bide bide diye diye bitirdin beni yahu.
    Şimdiciğime ;

    evet yara sivilce kopartmayı pek severim,dolayısıyla yüzüm leke dolu,benden sana tavsiye koparmamakda birtedavi yöntemidir,ayrıca leke giderici her markanın ürünleri var.

    Ülkeler ve başkentleri internetten araştır,geogle da birşeyler çıkıyor .



    rejim konusunda bende beceriksizim ve sevgili queen_ff önerilerini dikkate alacağım,zaten spor yapıyorum.

    İpek Yol ,mağazalarına Avm lerde ve YKM lerde ara ara uğruyorum ama acayip pahalı ,tabi bence.Forum istanbulda ki mağazası fena değil mesala.

    Siyasi görüşler le ilgili kitaplar Siyaset bilimleri ile ilgili kitaplara bakarak araştırabilirsin (kitap yurdu bknz)

    saç dökülmesi konusunda bakım yağları var,aktarlarda.gerçi bana bir faydası olmadı ama,sen yinede bir bak istersen.

    sevgiler

    YanıtlaSil
  14. hayat cafe ; teşekkürler bende takipteyim :)

    otuzundansonra ; ayy baydım mı seni :) bana böle arada gelirler çok merak ederim herşeyi napim :))

    YanıtlaSil