2 Ocak 2012 Pazartesi

MİMLENDİM BENNNNNN :)

SEVGİLİ EMİNE KAYA  beni mimlemişşşşş :))) İlk defa mimlendim benn :) Hep benide mimleyen olsa diodum,oldu sonundaaaa :)) Çok mutlu oldum :)) Ama soru çokkk zorr :)
"Karşınızdakini mutlu etmek için yapacağınız 10 şey"
1.Aslında 1. ve en önemlisi içten bir gülümseme benim için;peygamberimizinde buyurduğu gibi (s.a.v) mümin kardeşinin yüzüne tebessüm etmek sadakadır.Ufak bi tebessümde olsa olmalı yoksa ne yaparsanız yapın tebessümle birleşmeyince mutluluk vermez bence.
2.Değer verdiğim insanların mutlaka tek tükte olsa neyi sevdiklerini bilirim,bilmeye çalışırım ve ufak süprizlerle onları mutlu etmek,yüzlerinde gülümseme bırakmak beni çok mutlu eder.
3.Ufakta olsa notlar bırakmak her zaman mutlu eder beni,iş yerinde bile bir arkadaşımın masasına bir evrak bırakırken yanına mutlaka komik bi notta  bırakırım,geri dönüşlerinden inanılmaz keyif alırım :)
4.Mutlu etmek değil belki ama mutlu olması için karşımdakinin dua ederim bol bol,müslümanın müslümanın gıyabında istemeden ettiği dua çok makbulmuş diye okumuştum bi yerde ...
5.Komik olduğumu söyler etrafımdaki insanlar ehe :P Bazen çenem düşer hiç susman,o zaman karşımdakileri güldürdüğümü,mutlu ettiğimi söylerler.
6.Dinlerim karşımdaki insanı,ilgilenirim onunla,çok ufak çok önemsiz olabilir anlattığı ama onu rahatlatıyorsa ve mutlu ediyorsa bende rahatlarım :)
7.Sarılmakta önemlidir bence yalnız olmadığını hissettirir insana,mutlu eder beni,o yüzden içten sıcacık bir sarılmada mutlu eder insanı :))
8.Yemek yapmak rahatlatır beni çoğu zaman terapi gibi gelir ve yapıp yedirince karşımdaki insanlardan da olumlu tepkiler alırım.Mesela sizin için değerli olan birine hiç ummadığı bir anda en sevdiği yemeklerden olan pırasa ya da bamya yapmak sonra o yerken yüzündeki mutluluğu görmek paha biçilemez olur dimi :)
9.Yardım etmek karşımdaki insana ... Bi konuda sıkıldığını görünce eğer elimden bişey geliosa mutlaka yardım etmek isterim.Kıyafet seçmek gibi çok küçük belkide çok büyük bir konuda bile :) Bazen insanın boşluğuna gelirde tepki veremez ya işte o zaman içim içimi yer niye böle kayıtsız kaldın yardım edebilirdin hümeyra derim hemen telafi etmeye çalışırım.
10.Çok zormuş bu mim yaa hepsini düşündüm aklıma geldi ama 10. yok işte yaa :) Ama farkettiyseniz karşınızdakini mutlu etmek için yaptığınız şeyler aslında ilk önce kendinizi mutlu ediyor :))
2012 herkese bol bol sağlık,bol kazanç,bol ibadet direnci versin mutluluktan dumur olun,aptal olun inşallah emi :))) deyip bu aralar ve bundan sonra hayatımda çok önemli bir yeri olacağını hissettiğim şarkı ile hayırlı haftalar heppücünüzeee :)


*bu mimi yolladıklarım ise
ESLEMCEE
PEMBE ESİNTİİ
FİKRİ ALA
QUEENN e yolluyorummm :)

4 yorum:

  1. Canım benim güzel olmuş cevapların.Seni daha da yakından tanımış olduk.en kısa zamanda bende yanıtlayacağım.Teşekkür ederim..

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim çok hoş cevapların var sıcak kanlı bir insansın tanıdığıma memnun oldum. Bu ablan seni takip edicek inşaallah hayırlı paylaşımlar diliyorum.

    YanıtlaSil
  3. quenn_ff ; bekliorum canım :)
    Emine abla ; bende seni tanıdığıma çok memnun oldum :) dualarında kardeşinide unutma :)
    pembe ; senide beklios canım :)

    YanıtlaSil